Підсумки роботи

Виробництво основних видів харчових продуктів у 2019 році

Виробництво основних видів харчових продуктів у 2019 році

 

Вироблено
у 2019році

2019р.

у %
до 2018р.

М’ясо великої рогатої худоби свіже чи охолоджене, т

1722

89,0

М’ясо свиней свіже чи охолоджене (туші, напівтуші), т

3306

101,1

Олія соняшникова нерафінована, тис. т

883,4

118,6

Олія соняшникова рафінована, тис. т

126,4

141,6

Олія соєва нерафінована,  тис. т

44,2

132,6

Борошно, тис. т

10,4

52,8

Хліб та вироби хлібобулочні, т

9667

91,1

Вироби кондитерські  з цукру інші, тис. т

12,4

93,5