Підсумки роботи

Виробництво основних видів харчових продуктів у 2019 році
Виробництво основних видів харчових продуктів
у січні-травні 2019 року

 

Вироблено у січні- травні
у 2019р.

5 міс. 2019р.

у %
до 5 міс. 2018р.

М’ясо великої рогатої худоби свіже чи охолоджене, т

686

88,7

М’ясо свиней свіже чи охолоджене (туші, напівтуші), т

1183

88,5

Олія соняшникова нерафінована, тис. т

407,7

116,3

Олія соняшникова рафінована, тис. т

54,1

166,7

Олія соєва нерафінована,  тис. т

19,2

157,3

Борошно, т

6248

59,1

Хліб та вироби хлібобулочні, т

3883

89,5

Вироби кондитерські  з цукру інші, т.

5236

103,3